Tärkein Tähtitieteen näyttelijätAstronomy Cast Ep. 485: Telakointi, tankkaus, siirto

Astronomy Cast Ep. 485: Telakointi, tankkaus, siirto

Tähtitieteen näyttelijät : Astronomy Cast Ep.  485: Telakointi, tankkaus, siirto

Se on yksi asia päästä avaruuteen. Mutta kun olet tehnyt sen siellä, mitä haluat tehdä? Haluat todennäköisesti telakoida toisen avaruusaluksen kanssa, toimittaa rahdin, tankata. Tänään puhumme kuinka kaikki tämä tapahtuu.

Äänitämme tähtitieteen näyttelijöitä yleensä joka perjantai klo 15:00 EST / 12:00 PST / 20:00 PM UTC. Voit seurata meitä live-tilassa AstronomyCast.com tai AstronomyCast YouTube -sivulta.

Vieraile Astronomy Cast -sivulla tilaamalla äänipodcast!

Jos haluat tukea tähtitieteen näyttelijöitä, käy sivuillamme Patreonissa täällä - https://www.patreon.com/astronomycast. Arvostamme tuestasi!

Jos haluat liittyä Weekly Space Hangout -ryhmään, käy heidän sivustollaan täällä ja kirjaudu. He ovat loistava joukkue, joka voi auttaa sinua liittymään online-keskusteluihimme!

Mahdollisia meteoriittifragmentteja vuodelta 1908 Tunguska Räjähdys löydetty
Onnistunut staattinen palotesti asettaa SpaceX: n tavoitteeksi synnytyksen jälkeisen päivän USAF X-37B Mini-Shuttle-syyskuun 7. päivän lanseerauksen yhteydessä